Set za osebno nego ZARJA

35,00 

ZARJA set naravnih izdelkov za umivanje vsebuje naslednje izdelke:

  • ZARJA Naravni šampon za vse vrste las
  • ZARJA Naravni balzam za vse vrste las
  • ZARJA Naravni gel za tuširanje
  • ZARJA Naravno tekoče milo

Naravna kozmetika KATARINCA je s srcem narejena SLOVENSKA NARAVNA KOZMETIKA, ki jo odlikujejo vrhunska kvaliteta, butična ročna izdelava, širok nabor in uporabnost izdelkov, premišljeno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev in skrbno formulirane recepture.

Podprta je tako s strokovnim znanjem kot tudi s pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim visokim standardom s področja naravne kozmetike.

Izdelki so 100% naravni, niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin, kot so umetna barvila in dišave, konzervansi, alkohol, itd.

ZARJA set naravnih izdelkov za umivanje vsebuje naslednje izdelke:

  • ZARJA Naravni šampon za vse vrste las

Naravni šampon z Ylang-ylangom, pomarančo in sivko je čudovitega vonja in primeren za vse vrste las. Pomirja lasišče, lasem pa daje sijoč in zdrav videz ter mehak in svilnat občutek. Je odlična izbira tudi za pogosto umivanje.

Uporaba: Nežno vmasirajte v mokre lase in dobro izperite. Nego zaključite z ZARJA Naravnim balzamom za vse vrste las.

Pakiranje: 125 ml

  • ZARJA Naravni balzam za vse vrste las

Naravni balzam s poprovo meto, rožmarinom in geranijo je čudovitega vonja in primeren za vse vrste las. Odličen je za nego suhih in poškodovanih lasnih konic. Lasem daje sijoč in zdrav videz ter mehak in svilnat občutek.

Uporaba: Za popolno nego priporočamo predhodno pranje las z ZARJA Naravnim šamponom za vse vrste las. Na oprane in mokre lase nanesite balzam od korenin do konic. Vmasirajte ga in pustite delovati eno minuto. Razčešite lase in dobro sperite.

Pakiranje: 50 ml

  • ZARJA Naravni gel za tuširanje

Naravni gel za tuširanje z limonsko travo in sivko je prijetnega osvežilnega vonja in primeren za vse tipe kože. Izbrana kombinacija sestavin bo vašo kožo nežno očistila in ji dala mehak, svilnat občutek.

Uporaba: Malo gela iztisnite na roko in spenite, nežno vmasirajte na vlažno kožo telesa in sperite.

Pakiranje: 250 ml

  • ZARJA Naravno tekoče milo

Naravno tekoče milo s čajevcem in sivko je prijetnega vonja in primerno za vse tipe kože. Izbrana kombinacija sestavin vam bo nežno in učinkovito očistila kožo. Milo je primerno za pogosto uporabo.

Uporaba: Malo mila iztisnite na roko in spenite, nežno vmasirajte na vlažno kožo in sperite.

Pakiranje: 250 ml