Razprodano

Dišeča sveča HOROSKOP

13,00 

Dišeča sveča HOROSKOP s sojinim omamno dišečim voskom in dodanimi različnimi naravnimi kristali, polepša trenutke, ki jih preživitev vašem domu in vanj prinaša pozitivno energijo naravnih kristalov.

Izbirate lahko med različnimi znaki iz horoskopa. Vsako znamenje ima svojo barvo embalaže oz. svečke in svoj edinstven vonj sojinega voska z dodatkom določenega naravnega eteričnega olja.

Svečke HOROSKOP so delo slovenske ustvarjalke, ki v izdelke vnaša pozitivno energijo in ogromno ljubezni.

  Dišeča sveča HOROSKOP s sojinim omamno dišečim voskom in dodanimi različnimi naravnimi kristali, polepša trenutke, ki jih preživite v vašem domu. Svečka v vaš dom prinaša pozitivno energijo naravnih kristalov, ki so dodani v vosek vsake posamezne svečke.

  Izbirate lahko med različnimi znaki iz horoskopa. Vsako znamenje ima svojo barvo embalaže oz. svečke in svoj edinstven vonj sojinega voska, ki so mu dodana naravna eterična olja.

  Po koncu življenjske dobe svečke (ko zmanjka voska), naravne kristale očistite pod tekočo vodo in/ali s svetim lesom. Nato naj vam služijo v skladu z namenom, ki jih ima posamezen naraven kristal.

  Polnjenje: 75 ml

  Horoskop znamenje

  vodnar, ribi, bik, dvojčka, strelec, lev, kozorog, oven