Nazadnje posodobljeno: 7.10.2021

Spletno mesto www.heart2heart.si je spletna stran, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in GDPR smernicami. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne strani in potrošnikom. S spletnim mestom upravlja podjetje Veronika Milutinović s.p.. Pridržujemo si pravico do naknadnih sprememb splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave dalje in so od takrat dalje za uporabnika tudi zavezujoče.

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani www.heart2heart.si ter se z njimi strinja.

1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta),
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla.

Kupec odgovarja za podatke dane v procesu izvajanja naročila ali povpraševanja. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova.

2. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

3. Pritožbe in spori

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca. Prav tako si bo ponudnik prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

4. Spremembe

Podjetje ima pravico, da enostransko spremeni splošne pogoje poslovanja, pri čemer sprememba ne sme biti bistvena za pogodbeno razmerje. Vse spremembe so javno objavljene na internetni strani www.heart2heart.si.

5. Opozorila in izjava glede trditev pri opisih storitev in uporabe spletne strani

Ponudnik v nobenem primeru ni odgovoren uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Ponudnik si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave.

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta ponudnik ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana
mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate. Vsebina tega spletnega mesta www.heart2heart.si je informativne narave. Naše podjetje zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

Trditve o posameznih storitvah na tej spletni strani, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave.

6. Osebna izkaznica podjetja

Uradno ime podjetja:  Veronika Milutinović s.p.
Naslov podjetja: Koroška cesta 102, Maribor 200
Davčna številka: 71134948
Datum ustanovitve podjetja: 6.9.2019
Elektronski naslov: info@heart2heart.si