Razprodano

SKODELICA I`m a Queen & I`m a King

8,00 15,00 

I’m a Queen, I’m a King!

Napisa na skodelicah sta ravno pravi afirmaciji za spodbujanje samozavesti in prav je, da s to mislijo štartamo vsak nov dan! 😃

Naj te šalčka z izbranim napisom že zjutraj opomni, da si zaslužiš samo najboljše – da moraš biti v odnosu do sebe kraljica oz. kralj! Ker saj veš, vse se začne pri tebi! 🥰

💞 Keramična skodelica je idejni produkt slovenske ustvarjalke, ki vam želeli z napisom polepšati dan ter vas ob pitju kave/čaja opomniti na lastno vrednost. 💞

Skodelica z napisoma ~ “Jaz sem Kraljica” oz. “Jaz sem Kralj”, vendar v angleškem jeziku. Namreč, s tem potiskom postane pitje kave ali čaja ritual, ki te že zjutraj opomni na lastno vrednost. Posledično te napolni tudi s pozitivno energijo.

🎁 Skodelica je primerna tudi za različna obdarovanja, tako za posameznike, kot tudi pare. Vsaka skodelica je pakirana ali v svoji škatlici ali pa kot darilo v skupni darilni “heart2heart” embalaži.

Material: keramika.

Dodatno:

🎀 Vsako naročilo se nahaja v lepi beli škatli, polnjeni z naravno lesno volno in prikupno ovito v darilni ovijalni trak.

✍️ Po želji pošljemo darilo obdarjencu na dom in dodamo (ročno) napisano posvetilo. V tem primeru na zaključku nakupa odkljukaj, da bo naslov dostave drugačen kot naslov plačnika, med opombe naročila 💬 pa dodaj svoje posvetilo.

🎯 Skodelica je primerna tako za uporabo v mikrovalovni pečici kot tudi za pranje v pomivalnem stroju. 

💯 Če želiš, da bodo tvoji dnevi še bolj produktivni, ti predlagamo, da si poleg motivacijske keramične skodelice naročiš tudi planer “Srčno splaniraj”, ki ga sedaj dobiš po neverjetni ceni 👉 preveri tukaj.

🌐 Za ogled videa o šalčkah vas povabimo na naš TikTok profil: https://www.tiktok.com/@heart2heart.si/video/7325792799989878049?_r=1&_t=8jen8XYhi9R&social_sharing=1.

Pakiranje

1 kom, 2 kom

Napis

I'm a King, I'm a King + I'm a King, I'm a Queen, I'm a Queen + I'm a Queen, I’m a Queen + I’m a King

Uporaba

Keramična skodelica je namenjena za uživanje kave, čaja, vroče čokolade ali kakšnega drugega napitka.

  • Primerna je za uporabo v mikrovalovni pečici.
  • Primerna je za pranje v pomivalnem stroju.

 

Darilno pakiranje

Vsako naročilo se nahaja v lepi beli škatli, polnjeni z naravno lesno volno in prikupno zavito.

Po želji pošljemo darilo obdarjencu na dom in dodamo (ročno) napisano posvetilo. V tem primeru na zaključku nakupa odkljukaj, da bo naslov dostave drugačen kot naslov plačnika, med opombe naročila pa dodaj svoje posvetilo.

Dostava

Dostava je 4€ in brezplačna ob nakupu nad 60€. Zmeraj pa se lahko odločiš tudi za osebni prevzem v 🏁 Mariboru na Koroški cesti 105a.

 

1 mnenje za SKODELICA I`m a Queen & I`m a King

  1. sandra

    Skodelico sem podarila partnerju in bil je res hvaležen! Sedaj ni dneva, ko vsaj 1x na dan srka kavo iz nje in se zraven počuti kot King! 😛

Podaj mnenje