Sva Sandra in Veronika in skupaj z vami ustvarjava ter nadgrajujeva zgodbo Heart2heart

Skupaj z razvojem spletne trgovinice rasteva tudi midve, njeni ustanoviteljici.
Pridruži se in skupaj z nama nadgrajuj zgodbo o uspehu posameznikov ~ zgodbo Heart2heart.si.
Za sodelovanje nama piši na: info@heart2heart.si.

Sandra in Veronika

Spletna trgovina Heart2heart.si se je idejno razvijala kar nekaj časa. Njeno glavno poslanstvo je združiti ponudbo ustvarjalcev, ki v svoje izdelke vnašajo vso svojo kreativnost, energijo in ljubezen, s povpraševanjem vseh tistih, ki zase ali za darilo (oz. za druge posebne priložnosti) iščejo nekaj posebnega, ki cenijo ročno delo in unikatnost ter z veseljem z nakupom podpro male, lokalne ustvarjalce.

Ekipa Heart2heart po eni strani pomaga ustvarjalcem do večje prepoznavnosti, motivacije, prodaje in vidnosti svojih izdelkov. Istočasno pa po drugi strani ustvarja platformo na kateri iskalci daril najdejo izbor čudovitih, kvalitetnih, večinoma ročno izdelanih ali celo edinstvenih izdelkov lokalnih ustvarjalcev.

Skupaj z razvojem spletne trgovinice pa rasteva tudi midve, njeni ustanoviteljici. Sva Sandra in Veronika in skupaj z vami ustvarjava ter nadgrajujeva zgodbo Heart2heart. Vedno sva odprti tudi za nova sodelovanja, zato nama lahko pišete na: info@heart2heart.si.

NA KRATKO O SANDRI

Sandra je mama dveh otok, partnerica in soavtorica otroške pravljice VSAK SI ZASLUŽI DRUGO PRILOŽNOST.

Ob izdaji otroške knjige se je prvič bolj resno srečala tudi z digitalnim marketingom in se vanj preprosto zaljubila.  Z digitalnim marketingom se tako ukvarja že več kot 6 let in v njem še vedno uživa.

Vsak dan znova se veseli ob mislih na mir ob pitju dobre kave, ki pa ga zaradi svojih živahnih otrok ali nenehnega tekanja za raznimi opravili doživi bolj redko. Poleg njenega dela, jo osrečuje tudi dobra knjiga, delo na sebi, ples, njen kuža, družinski izleti in družabne igre z otroci.

Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana ekonomistka. S svojo podjetniško naravnanostjo, disciplino, smislom za pisano besedo, optimizmom in navdušenostjo nad vsemi čudovitimi izdelki naše trgovine je nepogrešljiv del Heart2heart ekipe.

NA KRATKO O VERONIKI

Veronika je, poleg spletne trgovinice Heart2heart.si, ustanoviteljica blagovne znamke Krona bubble&vaflej, ki pod drugim vodstvom deluje še danes.

Za svojo uradno izobrazbo je izbrala Pravo, nato pa se je kaj hitro bolj našla v podjetniških vodah.

Svoj s.p. je odprla leta 2019 in od takrat je predana svoji podjetniški poti, v kateri preprosto uživa. Rada ima izzive, napredek, nova poznanstva in mreženje ter z veseljem ustvarja različne vsebine za razna socialna omrežja.

Obožuje vse živali. Do sedaj je dom ponudila že številnim mucam, trenutno pa uživa v družbi mačjega para –  Aanga in Aurore, brez katerih si svojega življenja več ne zna predstavljati.

KOMU JE SPLETNA TRGOVINA SPLOH NAMENJENA

Heart2heart je namenjen vsem tistim, ki potrebujejo darila in tistim, ki jih ustvarjajo.

V Sloveniji imamo vedno več malih ustvarjalcev, ki bi svoj hobi radi spremenili v zaslužek, kar je v poplavi ponudnikov zelo težko. Heart2heart zato ponuja rešitev, ki je zanje učinkovita in finančno dostopna.

Kajti, naša storitev za ustvarjalce združuje tako marketing, prodajo, odpremo naročil, komunikacijo s strankami, kot tudi ustvarjanje novih prodajnih kanalov.

Če si kot ustvarjalec želiš povečati svojo prepoznavnost in prodajo nam pošlji povpraševanje na mail: info@heart2heart.si , kjer se bomo dogovorili za sestanek in pripravili ponudbo.

NAŠI POGOJI ZA SODELOVANJE:
 • Možnost izdaje računa.
 • Izdelki so v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.
 • Podpisana pogodba za sodelovanje za obdobje najmanj enega leta.
 • Plačilo dogovorjenega zneska po pogodbi.
KAJ VAM SODELOVANJE Z NAMI PRINAŠA:
 • Vključitev vaših izdelkov v našo ponudbo spletne trgovine Heart2heart.si.
 • Vključitev vaših izdelkov v našo ponudbo na platformi Wolt, kjer imajo stranke omogočen nakup vsak dan med 6. in 23. uro vključno z nedeljo in prazniki.
 • Predstavitev vaših izdelkov in njihovih prednosti v naših blogih – to vam poveča prepoznavnost na Googlu.
 • Predstavitev vaših izdelkov v naših e-mail novičkah – to vam poveča prepoznavnost med morebitnimi bodočimi strankami.
 • Predstavitev vaših izdelkov na naših socialnih omrežjih – večanje prepoznavnosti in prodaje.
 • Komunikacija s potencialnimi kupci na socialnih omrežjih in preko LIVE klepetalnika na naši spletni strani.
 • Pakiranje naročil z vašimi izdelki.
 • Pošiljanje naročil v darilnih paketih.
 • Razna administrativna dela.
 • Nasveti glede vaše poslovne rasti.
 • Vključitev v zaprto FB skupino, kjer se lahko za mreženje in nasvete obrnete na druge člane naše skupnosti.

KJE NAS NAJDETE

Vsak uspešen podjetnik se zaveda, kako pomembno je povezovanje in dobri poslovni odnosi. Sedaj ste tudi skozi blog lahko spoznali ekipo HEART2HEART, ki vam ponuja vse to. Spremljate nas lahko tudi na: https://www.facebook.com/darilozate ali https://www.instagram.com/heart2heart_giftstore/.

SODELOVANJE Z NAMI

Če bi radi povečali prepoznavnost in prodajo svojih izdelkov ter se pridružili skupnosti, kjer vzajemno podpiramo en drugega, pišite: info@heart2heart.si ali pokličite na številko: 040 599 067 (Veronika).

Recommended Posts