Zakaj je naše oljčno olje Jasa Prestige premium darilo, ki ga vaš obdarovanec ne bo nikoli pozabil ?!

Oboževali so ga že stari Grki in Rimljani, ki so oljčno olje cenili tako za prehrano kot tudi za nego telesa. V rimskem imperiju je bilo oljčno olje simbol bogastva in moči.

OSVAJA MNOGE NAGRADE IN PRIZNANJA

Danes je oljčno olje pomemben del mediteranske prehrane in kulinarike po vsem svetu. Oljčno olje Jasa Prestige osvaja svet s svojo izjemno kvaliteto in okusom. Pohvali se lahko s certifikatom ekološke proizvodnje in laskavim nazivom ŽUPANOVO OLJE 2024 ter nazivom NAJBOLJŠE OLJČNO OLJE SEVERNE POLOBLE 2023 (Olio Nuovo days Paris).

Jasa Prestige se pojavlja na številnih tekmovanjih po svetu in domov prinaša odličje za odličjem, med drugim so osvojili tudi Hrvaško, Berlin, Japonsko itd.

Kar nekaj priznanj si lahko ogledaš na njihovi spletni strani www.olje-jasa.com. Oljčno olje Jasa Prestige prideluje družina Jurančič, katere načelo je delati s srcem, saj je tako vse boljše. Prepričajte se sami in olje naročite tukaj.

SKRIVNOST USPEŠNE EKOLOŠKE PREDELAVE

Zgodba oljčnega olja Jasa Prestige začenja 357 m nad morsko višino v oljčnem nasadu, v katerem živijo muljčarji. To so majhni poniji, ki skrbijo da je oljčni nasad vedno pokošen in pognojen.

Za doseg vseh ustreznih parametrov vrhunske kvalitete pričnejo z obiranjem oljk že v septembru ali najkasneje v začetku oktobra. Oljke obirajo ročno in jih še isti dan predelajo v olje. Za pridelavo olja uporabljajo najsodobnejšo oljarno, ki celoten proces opravi pri temperaturi nižji od 27 stopij celzija.

DOBITNA KOMBINACIJA AROME IN OKUSOV

Oljčno olje Jasa Prestige v sebi nosi bogato aromo jabolk, svežih mandljev, artičok, oljčnih listov, banane, paradižnikov in sveže pokošeno trave. Sestavlja ga mešanica istrske belice, leccino, maurino in pendolino.

V kulinariki se pogosto uporablja kot začimba. Oljčno olje Jasa Prestige vsebuje večji delež biofenolov kot marsikatero drugo bio oljčno olje, ki so zelo koristni za naše zdravje in olju dajejo okus grenkobe in pikantnosti.

NEPOZABNO KULINARIČNO DARILO

Oljčno olje Jasa Prestige je navdušilo tudi Sašo Dolenec, ki ga bolje poznamo pod imenom Futr u izi.

Če želite za DARILO podariti več kot kulinarično izkušnjo, predlagamo, da zraven olja Jasa Prestige podarite tudi 1:1 VIP spletno kuharsko delavnico, ki bo darilo spremenila v zares nepozabno izkušnjo.

Recommended Posts