Ohranjanje pristnih vezi je v svetu, v katerem živimo danes, ko dnevi dobesedno drvijo mimo nas, zelo pomembno. Voščilo pa je tista pika na i, ki doda globino in čustveno vrednost darilu.

Dodajanje voščila k darilu ima več pomembnih razlogov:

ČUSTVA

Voščilo omogoča, da izrazite svoja čustva in misli, ki jih želite deliti s prejemnikom darila. Lahko gre za ljubezen, hvaležnost, spoštovanje, ipd. Pozitivne občutke pa pri obdarjencu lahko zbudi tudi vključitev humorja.

OSEBNA NOTA

Voščilo dodaja osebno noto darilu in ga naredi bolj edinstvenega. To kaže, da ste si vzeli čas, da bi izrazili svoje misli in čustva, kar daje darilu dodatno vrednost. Verjamemo, da si potihoma vsi želimo, da bi naše darilo bilo nepozabno.

DARILO DOBI VEČJI POMEN

Voščilo lahko poudari pomen darila in ga naredi bolj posebnega za prejemnika. Tako se lahko darilo spremeni v nepozabno izkušnjo.

Ali si vedel/a da ima srce spomin? 💗 Besedila si obdarjenec morda res ne bo zapomnil vendar pa si bo njegovo srce zagotovo zapomnilo kako se je ob prebiranju vaših besed počutil. 🥰

KREPITEV ODNOSA IN MEDSEBOJNO POVEZOVANJE

Sposobnost izražanja čustev in spoštovanja skozi voščilo pomaga krepiti odnose med darovalcem in prejemnikom. To prispeva k boljšemu razumevanju, tkanju pristnejših vezi in globlji povezanosti med ljudmi.

ČE POVZAMEMO …

Voščilo dodaja globino in čustveno vrednost darilu in v svetu, v katerem živimo danes, ko dnevi dobesedno drvijo mimo nas, je ohranjanje pristnih vezi še toliko bolj pomembno.

SPOZNAJ NAŠO USTVARJALKO

Za tiste, ki verjamejo da imajo voščila moč, naj vam predstavim našo ustvarjalko Matejo, ki je svojo ljubezen zlila v ročno ustvarjanje čudovitih, unikatnih voščilnic.

Mateja je mama dveh otrok, redno zaposlena a s skrito željo, da bi nekoč živela v Istri in se prepuščala le ustvarjalnemu delu. Do takrat pa neskončno uživa v Mariboru, ko lahko v miru ustvarja prelepe voščilnice za heart2heart.si in seveda za vas.

Njena strast do izdelovanja voščilnic se je pojavila ko je bila še otrok. Najprej so bile to samo otroške risbice, ki jih je podarjala svojim bližnjim. Kasneje pa so se njene risbice spremenile v vse bolj in bolj čudovite voščilnice. 🥰

TRADICIJA

Strast do podarjanja voščilnic je postala “mala tradicija” njene družine, saj so le- te bile sestavni del velikih in malih praznikov.

MATEJIN NAVDIH IN DELO

Ustvarjalni navdih Mateji dajejo ljudje okoli nje in stranke, ki občasno naročijo kakšno res posebno ter personalizirano voščilnico.

Najzahtevnejše za izdelavo so kompleksne interaktivne voščilnice. Izdelava ene takšne voščilnice ji vzame od ene pa vse tja do ure in pol časa.

Matejina najljubša voščilnica je tista, ki jo je prejela ob rojstvu sina in še danes jo hrani. Občasno to voščilnico tudi ponovno odpre in prebere v njej zapisano voščilo, saj ob tem začuti močno toplino, povezanost z bližnjimi in ljubezen.

Če želiš podpreti našo ustvarjalko Matejo, hitro klikni na ta link in za svoje bližnje kupi kakšno čudovito, z ljubeznijo izdelano voščilnico.

Recommended Posts